2009. augusztus 3., hétfő

10 hónapos


Ma. és kúszik. Most a szobájában a laminált padlón, ahol rajta kívül van egy dömper, két autó, 4 kislabda, két popsikrém, egy kavicsokkal teli műanyag flakon (a fürdetőkrémjét kevertük ebben régen), egy gyógynövényes doboz( More Milk), 6 habtapi + a kiszedhető alaktrészek, a habtapi tároló, két szemetes (külön a bűzzáró a kakás pelusoknak) és az anyja lába. Ezekkel játszhat. Ezzel szemben játszik/játszani akar az ágyára csíptetett lámpa zsinórjával, a számítógép kábelével és a bébiőr zsinórjával. (Ezt már magára is rántotta. )


Kb. 81-84 cm, kb 10 kg. És most már nagyon okosszépügyes. Kúszik, magyaráz, próbálja utánozni a kakashangot, minket, van humorérzéke. Van kedvenc mondókája, imád fürdeni (mindenhol, mindenben), utálja az etetőszékét,

Alvás-Evés:Két napja 21.30 körül elalszik, 3-kor kel először, majd 5, 7, 8. Előtte rémesek voltak az éjszakáink, volt hogy éjféltől óránként kelt. Pukigondok. Aminek oka valószínüleg, hogy túletettem csöppet. Most háromszor eszik szilárdat:tejpép reggelire, főzelék ebédre, gyümölcs valamivel dúsítva vacsira, és szopizik elalvás előtt, meg amikor ébred. Úgy tűnik, ez kevésbé megterhelő a gyomrának.

Napirend:Napközben két nagyot és egy kicsit alszik: 10-11 től 12-13-ig 15-től-16-ig, ill. a délutáni sétánál még néha fél órát. Este nyolctól kezdjük a fürdetés nevű egy órás szeánszot. Evésidők: 08-09, 13-14, 18-19.

Mindenkivel barátságos, bár kezd előjönni nála egy szégyenlős félmosolyos elbújás anya/apa válla mögé ha idegenek szólnak hozzá.

Voltunk vele neurológusnál is, minden OK, de azért mutattak tornagyakorlatokat, úgyhogy bőszen tornázunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése