2009. május 9., szombat

Egy vidám szombat reggel


Már egy órája ébren vagyunk, kivéve Balcsit. Mert B. felkelt nagy vidáman, átvittük a mi ágyunkba, ahol játék helyett inkább enni kért, majd elaludt. Mi pedig kijöttünk a szobánkból, hogy ne zavarjuk. ébren akarunk lenni.
Egyébként minden OK. Két (három, négy,...) dolgot leszámítva:
1. Éjszakai nem alvás. Felkel 1, és 4 és 6 óra körül, + bónusz hasfájáskelés teljesen változó időpontban. Ma a négy órai szoptatáskor elszbadultak a gondolataim és költöttem egy négysorost, Óda az alvó gyerekekehez címmel. A következőkre emlékszem belőle:
..................,
..........-olog,
Éjjel alszik,
Nappal lobog (vala- az x rím kedvéért.)

2. Írok emaileket embereknek, és ők nem válaszolnak! Régi munkatársakra gondolok elsősorban. Elfelejtettek? El akarnak felejteni? Bár el tudnának felejteni?

És B-ről is kicsit. Kedden jött a gyúró nénije, és megmutatta, hogy hogy kell átfordítani. Tényleg minimális segítséggel fordul. Csak a lábát kell beigazgatni. Abban egyeztünk meg, hogy keddenként jár hozzánk egy darabig a biztonság kedvéért. Így már kicsit nyugodtabb vagyok.

Augusztusban meg megyünk Horvátországba. Hvar szigetére, (hogy találkozzunk a kis Vukkal.) ha minden jól megy. Aprókavicsos tengerpartot ír a zinternet. Megkérdeztem Barnust, hogy az mekkora (mármint az aprókavics):
- Mint az öklöm.- mondta.
Jó lesz egy 10 hónapossal. Nem baj, viszünk armaflexet, azon majd eljátszik. Az van nem feketében?

Tudom, miből fogok meggazdagodni: (nem a salátázásból, nem a csípőspaprikás narancsbőrelleni krémből, nem a cafeteriából-abból tényleg nem) a hűthető autósülésből. A részletek kidolgozása még folyamatban van(-armaflex esetleg?).




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése