2009. április 1., szerda

Nagyfiú lett


Ezen a héten (pénteken) volt fél éves. Igazi nagyfiú. Így egy csomó új dolgot tettünk/vettünk vele. Jöjjenek hát a pontok. Először a vettünk kategória:
1. Kapott egy gyönyörű, okos etetőszéket.
2. Kapott egy könnyű/kicsi/városi/nyaralásos babakocsit.
3. Kapott egy utazóágyat.

Tettünk:
1. Vasárnap éjszaka óta a saját szobájában alszik. ("...és semmi többet nem tudok elmondani róla...kérem kapcsolja ki." )
2. Átrendeztem a járókáját, hátha úgy jobban mozog, mert még nem fordul át. Egyenlőre még tetszik neki.
3. Kap gyümölcsöt: sütőtök-alma, sütőtök-meggy ( ennek imádja a színét/állagát-olyan mint a friss vér, kis darálthússal szép bordó, és nem teljesen folyékony), viszont apja fia, mert a sütőtök-sütőtök nem csúszik.



Problémák:

1. Nem forog.
2. Bogyósat kakál, azt is ritkán.



És akkor a külön alvás. Vasárnap voltunk Bibinél és Babunál (komolyan!), akiknek három gyerekük van és a legnagyobb szeretetben nevelik őket. És ők mondták, hogy a gyerekek az első pillanattól külön aludtak. És jobb korán hozzászoktatni őket, mert így később nem szenvednek.... Én ezt tudtam, tudtam, csak nem voltam hajlandó tudomásul venni. De hazamenvén győzött a józan ész, és a saját szobájában fektettük le. Kelt 01:24-kor és 05:24-kor. Kedd hajnlalban 01:24 és 05:40. Csütörtökön 00:24, és 05:24. 24-es szám a szerelem, pénz és kreativitás száma. (mondja a Bella stúdió). Tud élni a fiam, na!

És most itt vagyunk a Gerében (Attilánál, nem Tamásnál!), ahol tavasz van, és béke. De már megyünk is haza. (Egyébként jellemző, hogy akkor megyünk a Gere Panzióba, amikor egy korty bort nem ihatok, nem maradhatok fenn sokáig, nem fürödhetek egyedül a medencében, stb., stb.,-Sajnáljatok kicsit!)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése